top of page

Keni frikë se do të perjashtoheni nga banesa juaj ?

Qfarë do eshtë statusi juaj legal, ne ju përgjigjemi pyetjeve tuaja në lidhje me banesen tuaj, të drejtat e juaja dhe ju mbështesim në hapat e ndryshëm në menyrë që të mundeni të ruani banesen e juaj.

Contact

Lundi :

Mardi :

Mercredi :

Jeudi :

Vendredi :

Samedi :

Dimanche :

10h-12h

10h-12h

10h-12h

10h-12h

10h-12h

fermé

fermé

Rue de la Borde 49b, 1018 Lausanne

Merci pour votre envoi !

bottom of page